![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjj4Geyfh0H3sneslinsbOsLcOM4Z_Blj4RjG0CPJ46_F0DYF3OOImlQbB7WI6PvduGc4oFUKSg6p9Ms7Ey-a0sgNY5n83_U4aWKBB3kCA_6lr8SofI_iWO1AGJHRCm7buEZ8AQkZjHOhE/s200/006.JPG)
En ny allergi träder in i mitt liv. Efter ett antal besök hos diverse läkare
som inte kan svara på varför min mage är så krånglig har jag nu fått tips om
att äta mjölkfri kost. Så från och med nu blir de flesta recept även mjölkfria,
oftast gjorda på soja produkter. Jag blev så himla sugen på nåt gott och
eftersom jag älskar choklad och ville ha det goda fort fick det bli
kladdmuffins! :) Jag använde samma recept som förra gången men jag bytte ut
mjölet mot glutenfri fin mix och smöret mot mjölkfritt. Och jag testade att
smaksätta mina muffins med ingefära och kokos. Så innan du blandar ihop
äggsmeten och mjölblandningen delar du upp dem i två skålar var. I den ena
mjölblandningen tillsätter du 1,5 tsk malen ingefära och i den andra
mjölblandningen till sätter du 1 dl kokosflingor. Blanda nu de smaksatta
mjölblandningarna med äggsmeten, om du vill kan du tillsätta kokosessens i den
smet som du blandade kokos i, ca 1,5 tsk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar