släkten gillade dom! :)
Till 12 st
3 ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
75 g smör
1 dl fet kokosmjölk
3,5 dl glutenfri finmix
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i kokosmjölken och blanda det med äggsmeten. Blanda finmix, bakpulver och salt och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en slät smet. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
Grädda dem i mitten av ugnen i 15-20
minuter. Låt svalna.
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk kokosessens
100 g philadelphiaost
Hyvlad kokos eller kokosflingor till garnering
Coconut cream frostning
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk kokosessens
100 g philadelphiaost
Hyvlad kokos eller kokosflingor till garnering
Vispa ihop alla ingredienser till en
krämig frostning. Bred frostningen på kakorna och garnera med hyvlad kokos
eller kokosflingor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar